DICE PACKS BUNDLE
  1. #1

    Join Date
    Jan 2023
    Location
    Reggio nell'Emilia, Italy
    Posts
    64

    3d camera view displays 2d token

    Hi,
    is someone using the token camera? I cannot get it work.
    see my screenshot.
    BTW, no extensions are loaded
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Zacchaeus's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Scotland
    Posts
    20,926
    It looks like you are using a token for the token - camera view; however this should be an image. Also you need to create an xml file in order for that image to work as a camera token. See here for more information https://www.fantasygrounds.com/forum...es-in-3D-space
    If there is something that you would like to see in Fantasy Grounds that isn't currently part of the software or if there is something you think would improve a ruleset then add your idea here https://www.fantasygrounds.com/featu...rerequests.php

  3. #3
    pindercarl's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    988
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by Zacchaeus View Post
    It looks like you are using a token for the token - camera view; however this should be an image. Also you need to create an xml file in order for that image to work as a camera token. See here for more information https://www.fantasygrounds.com/forum...es-in-3D-space
    It is not a requirement that there be an XML file with metadata to draw the 3D token, although Zacchaeus is correct that the token you've chosen isn't terribly well suited for the 3D view. However, in the screenshot, it does look like it is drawing with the 2D token. A couple of things to check; 1) make sure that you can replicate with no extensions loaded, 2) if you modify the tokens for a character that is already on a map, you will need to re-add the character to the map for the changes to be effective.

    If neither of these are the issue, I'd need a copy of the campaign. https://fantasygroundsunity.atlassia...ort+Developers

  4. #4

    Join Date
    Jan 2023
    Location
    Reggio nell'Emilia, Italy
    Posts
    64
    I have changed the image and use the xml file as Zacchaeus suggested. In this way all is working like a charm. Then tried without and it worked now.
    I think I had only to clean CT and re-add the PC as pindercarl suggested.
    Thank you all
    Attached Images Attached Images

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
FG Spreadshirt Swag

Log in

Log in