Starfinder Playlist
Page 16 of 28 First ... 6141516171826 ... Last
  1. #151
    Quote Originally Posted by kevininrussia View Post
    4E
    Token Height 3.2
    Aura-Effects .10

    New Campaign, no other extensions.

    I get this error on token move.



    Removing Token Height removes the error.
    Oops, it looks like I made a mistake in my suggested code.
    The distancebetween function should be above the getDistanceBetween function.
    Last edited by bmos; May 5th, 2021 at 11:57.
    bmos' extensions
    he/him | Discord Tag: wil.thieme#3396

  2. #152
    SoxMax's Avatar
    Join Date
    Mar 2021
    Location
    Massachusetts, USA
    Posts
    55
    Quote Originally Posted by GKEnialb View Post
    The closest square is in red and is 20' away (with the variant/3.5/PFRPG counting). However, the old getDistanceBetween (and the logic I use in the arrow) both come up with 25', which would be true if the square directly south of the red square was chosen. Not sure that I like that, but better to make it match what the core comes up with...
    If its possible I think it would be better to fix bug with the current getDistanceBetween, however as that probably requires changing how the targeting arrows are drawn that might be quite the effort.

  3. #153
    Quote Originally Posted by bmos View Post
    Oops, it looks like I made a mistake in my suggested code.
    The distancebetween function should be above the getDistanceBetween function.
    Yep, that fixed it. Thanks!

  4. #154
    GKEnialb's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    Castle Rock, CO
    Posts
    281
    Quote Originally Posted by SoxMax View Post
    If its possible I think it would be better to fix bug with the current getDistanceBetween, however as that probably requires changing how the targeting arrows are drawn that might be quite the effort.
    Yeah, that would be a lot more involved and I'm afraid may have other repercussions down the line. I can replicate the existing behavior with some math, so I'll go that way...

  5. #155
    GKEnialb's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    Castle Rock, CO
    Posts
    281
    Quote Originally Posted by bmos View Post
    Oops, it looks like I made a mistake in my suggested code.
    The distancebetween function should be above the getDistanceBetween function.
    Thanks - I noticed that last night and thought I had broken something when trying to update the distance equations...

  6. #156
    GKEnialb's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    Castle Rock, CO
    Posts
    281
    Okay, posted v3.3 which (hopefully) fixes getDistanceBetween to find the correct square to perform the distance between...

  7. #157
    Quote Originally Posted by 24GKEnialb
    v3.3 Fixed getDistanceBetween - thanks to Svandal for being persistent on pointing out the issue
    I feel so honored. My first mentino in an update. Svandal, the man who never stopped nagging

    I have tested it, and it seems to be working, so great job. It will speed up our games much when there is 3D combat.

  8. #158
    GKEnialb's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    Castle Rock, CO
    Posts
    281
    But it was necessary nagging to get me past the mental block that the arrow and function had to return the same value... Glad it's working for you now.

  9. #159
    Screen Shot 2021-05-06 at 9.28.05 PM.png

    I got this error in my campaign tonight. Everything was working fine and then the last battle I got this error. Never changed maps.

  10. #160
    GKEnialb's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    Castle Rock, CO
    Posts
    281
    Quote Originally Posted by rhagelstrom View Post
    Screen Shot 2021-05-06 at 9.28.05 PM.png

    I got this error in my campaign tonight. Everything was working fine and then the last battle I got this error. Never changed maps.
    Very odd. Did you add any tokens to the map between the time it was working and when you got the error? Do you have any other extensions loaded? If it does come up again, you may be able to kick it by removing/re-adding the tokens from the combat tracker and resharing the map. That's just a system call, so not really sure how it could have disappeared.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (3 members and 3 guests)

  1. bmos,
  2. Naurthoron,
  3. spoonhead

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Joshua Stream Pre

Log in

Log in