Joshua Stream Pre
Page 78 of 85 First ... 28687677787980 ... Last
  1. #771
    GunnarGreybeard's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Crossville, TN [UTC-5/CDT]
    Posts
    1,595
    Blog Entries
    4
    Wow! Excellent work there greybeardgunner70!
    FG:Unity Ultimate License Holder: Meaning anyone can join my games, even those with just the Demo . . .
    Timezone: UTC-5/CDT (My 'Current' Local Time)
    Recruiting to Run: Rethinking what I want to do over the next few months . . .
    Current Design Project: Developing a stand-alone "HârnMaster for Old School Essentials" setting . . .

  2. #772

    Join Date
    Nov 2017
    Location
    North Carolina, USA
    Posts
    222
    I'm having an issue and I'm not really sure if its with how I have setup the CS or with something more fundamental with CoreRPG. I'm sure, whatever the cause, its my own fault. Here it is:

    I created a list of items based on the ruleset (weapons, armor, gear) so that players could drag them from the items menu onto the inventory of their CS. I then pushed the item list into a module so that my players could load it. That all works perfectly.

    However, when I create a new item (for example, a custom weapon) in the list, my players can't see it and I can't drop it on their inventory. Its as if the CS will only recognize items that were in the original module.

    Any thoughts?

  3. #773
    damned's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    25,043
    Blog Entries
    1
    Share your .rwp with me if you cant find it.

    Do the items in the module show in Items or only in the Library view?
    If not that is your clue.

  4. #774

    Join Date
    Nov 2017
    Location
    North Carolina, USA
    Posts
    222
    As I expected, operator error. I will have to wait until I get home to be sure, but it seems to work when I "share" the newly created item. I didn't realize I would need to do that.

  5. #775
    damned's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    25,043
    Blog Entries
    1
    Yeah - exporting to a module is the best way because you dont have to share all the individual items that way - you can just have them load a Player Module.

  6. #776

  7. #777

    Join Date
    Nov 2017
    Location
    North Carolina, USA
    Posts
    222
    How do I get my frames to stretch when a window is resized (the combat tracker for example). Am I missing something in the class or display properties?
    frames.JPG

  8. #778
    damned's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    25,043
    Blog Entries
    1
    Whats not working GBG?
    What is happening?

  9. #779

    Join Date
    Nov 2017
    Location
    North Carolina, USA
    Posts
    222
    When I open the combat tracker in FGU and resize the CT window, the frame doesnt stretch with the window. So I get a "tiled effect with multiple frames.
    CT.JPG

  10. #780
    damned's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    25,043
    Blog Entries
    1
    Go to graphics/frames/utilitybox2 and set the offset there to something like 20,20,202,20

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)

  1. ShakyLuigi

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
FG Spreadshirt Swag

Log in

Log in