FGU Twitter Sweepstakes
Page 57 of 61 First ... 7475556575859 ... Last
  1. #561
    damned's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    21,651
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by Joestradamis View Post
    I would love some assistance with this. I've spent probably close to 12 hours over the last 3 days reading the forums, watching youtube videos, and trying everything I could to get this connection working. It fails connection tests and outside players cannot connect. canyouseeme.org cannot see the port when the server is up. I have even tried using ZeroTier One and players cannot connect via that way either. any suggestions or help would be greatly appreciated.
    In Firewall rule the remote port should be ANY - test that please?

    MoreCore - Generic Ruleset
    --- Projects ---
    Extensions | Tutorials | MoreCore | MoreCore Themes | Call of Cthulhu | Maelstrom | FG Con

  2. #562
    damned's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    21,651
    Blog Entries
    1
    And what the others are saying is good too. The router port forward rules or UPnP rules for your flatmates compuer are getting priority over yurs and will need to be removed for you to connect.

    MoreCore - Generic Ruleset
    --- Projects ---
    Extensions | Tutorials | MoreCore | MoreCore Themes | Call of Cthulhu | Maelstrom | FG Con

  3. #563
    It's not on the troubleshooter but I reset my network adapter and it fixed my issue so I'll be set for my Tuesday game

  4. #564
    damned's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    21,651
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by JollyClaret View Post
    It's not on the troubleshooter but I reset my network adapter and it fixed my issue so I'll be set for my Tuesday game
    Well done!

    MoreCore - Generic Ruleset
    --- Projects ---
    Extensions | Tutorials | MoreCore | MoreCore Themes | Call of Cthulhu | Maelstrom | FG Con

  5. #565
    So I fixed it. I'm honestly not sure what fixed it... I ended up rebooting the computer in system services only mode w/ the firewall off. after that, my player was able to connect. Rebooted in Normal mode, the player able to connect. Then enabled the firewall, the player still able to connect. I'm both frustrated and relieved that it's working now, but I have no idea what it was that was running that was preventing the remote connection. I'm thinking maybe it was a setting change that wasn't taking effect until we rebooted in safe mode. Thank you all for the assist. This forum thread was a great help in getting me to where I was prior to asking for help.

  6. #566
    damned's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    21,651
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by Joestradamis View Post
    So I fixed it. I'm honestly not sure what fixed it... I ended up rebooting the computer in system services only mode w/ the firewall off. after that, my player was able to connect. Rebooted in Normal mode, the player able to connect. Then enabled the firewall, the player still able to connect. I'm both frustrated and relieved that it's working now, but I have no idea what it was that was running that was preventing the remote connection. I'm thinking maybe it was a setting change that wasn't taking effect until we rebooted in safe mode. Thank you all for the assist. This forum thread was a great help in getting me to where I was prior to asking for help.
    Imnot sure what has happened there either Joestradamis but congrats on the fix!

    MoreCore - Generic Ruleset
    --- Projects ---
    Extensions | Tutorials | MoreCore | MoreCore Themes | Call of Cthulhu | Maelstrom | FG Con

  7. #567
    I have seeing that you're helping a lot on the Run Test failed connection with FG so I was wondering if you can help me. I tried a lot of the things that the forums says and it doesn't seems to work. Here is the information that you usually asks for, I hope you can help me, I'm trying to avoid using Hamachi.

    1. Internal IP: 192.168.100.15
    2. External IP: 189.203.xxx.xxx
    Router WAN IP: 10.47.xx.xx
    3. Ethernet. (I use WiFi when disconnected)
    4. It's private
    5. No idea what AV is.
    6. 1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.100.1
    2 14 ms 3 ms 3 ms 10.47.0.1
    3 3 ms 10 ms 9 ms 10.0.11.9
    4 4 ms 4 ms 3 ms 10.180.55.4
    5 11 ms 11 ms 12 ms 10.180.200.173
    6 14 ms 14 ms 14 ms 74.125.119.138
    7 16 ms 16 ms 16 ms 216.239.50.229
    8 14 ms 14 ms 14 ms 209.85.252.13
    9 14 ms 14 ms 14 ms dns.google [8.8.8.8]
    7. I tried with the instructions in portfoward.com.
    I call my ISP and they set the DMZ for my IP and I removed the specific port configuration. (I tried both at the same time too).
    8. I don't have any Virtualistation as far as I know.

    More information:
    - I bought the Ultimate version from Steam
    - I'm located at Mexico.
    - I tried CanYouSeeMe.org to see if I can access the port and it returns timeout.
    - netstat -an | findstr "1802" returns empty and I dont have activated the options mentioned in the forum about C:\WINDOWS\System32\svchost.exe -k netsvcs -p. It says manual and it's turned off.
    - I tured off even Windows Firewall and my antivirus (Kaspersky)
    - Logs:

    [19.05.2020 19:31:44] Runtime Notice: Initializing DirectX
    [19.05.2020 19:31:44] Runtime Notice: Initializing COM
    [19.05.2020 19:31:45] Runtime Notice: Fantasy Grounds starting
    [19.05.2020 19:32:09] Runtime Notice: Resolving alias
    [19.05.2020 19:32:09] Runtime Notice: Alias translate result = 189.203.xxx.xxx
    [19.05.2020 19:32:09] Runtime Notice: User 'Gusaar-Player' attempting connection to '189.203.xxx.xxx:1802' using alias 'loud grave soft goblin'
    [19.05.2020 19:32:30] Network Notice: Client unable to connect to host - Could not connect to the host. Check your network settings and verify the host address, then try again.
    [19.05.2020 19:33:12] Runtime Notice: User 'Gusaar-Player' attempting connection to '189.203.xxx.xxx:1802'
    [19.05.2020 19:33:33] Network Notice: Client unable to connect to host - Could not connect to the host. Check your network settings and verify the host address, then try again.
    [19.05.2020 19:33:53] Runtime Notice: Fantasy Grounds exiting
    [19.05.2020 19:35:01] Runtime Notice: Running connection test (with auto port forwarding)
    [19.05.2020 19:35:12] Runtime Notice: Connection test request result = Server failed
    [19.05.2020 19:57:28] Runtime Notice: Fetching external IP
    [19.05.2020 19:57:28] Runtime Notice: External IP = 189.203.xxx.xxx
    [19.05.2020 20:06:12] Runtime Notice: Running connection test
    [19.05.2020 20:06:22] Runtime Notice: Connection test request result = Server failed

    An update is that reading in the forums a little more, in one post a guy mentioned the same ISP (Totalplay in México) that I have, and probably I behind a double NAT and there is only Hamachi for me until I can get a dynamic IP or a public one.

  8. #568
    damned's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    21,651
    Blog Entries
    1
    Hi Gusaar

    So the bad news is you have 4 private ip hops between you and the first public ip.
    Can you confirm that the Router is definitely a 10.47.xx.xx address?
    You look like you are in Mexico - most Mexican ISPs do not support Port Forwarding as standard.
    If so you should contact your ISP and say:

    "I have a new home security system and I need to do some port forwarding to support the cameras. Can you help me set this up?"

    This might get you some traction - otherwise you will need to use Hamachi or look at Fantasy Grounds Unity.

    MoreCore - Generic Ruleset
    --- Projects ---
    Extensions | Tutorials | MoreCore | MoreCore Themes | Call of Cthulhu | Maelstrom | FG Con

  9. #569
    Thank you for the quick response. I'll try that, but I'm guessing that I will end with the last two options.

  10. #570
    I need some assistance, please. Already spent many nights trying to find a solution, I'm about to give up FG. I'm very frustrated, purchased the Ultimate License to keep my live games on during lockdown, but already lost three game nights. All screenshots attached.

    1. LAN IP Address: 192.168.0.1
    lan_dhcp.png
    TRACERT tracert8888.png

    2. Internal: 192.1680.32 External: 201.17.117.125 (as per FG Classic - Steam)(when I took the screenshot the Internal had changed, I dont know why, bu now its back to 192.1680.32)
    steam_fg.png

    3. Wired ethernet (I`ve disconnected all other wired devices), but already tried wireless. I use a single router/modem provided by my ISP. I live in BRAZIL.

    4. Private network (see below)

    5. AV and Firewall (Kaspersky) disabled. Already tried with it on, adding exceptions.
    Anotação 2020-06-07 143455.png

    7. I’ve forwarded port 1802 in multiple ways, activated UPnP and tried Bridge mode.
    port_forwarding.png

    8. No
    Last edited by pcsantosf; June 7th, 2020 at 18:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
SWADE Playlist

Log in

Log in