Page 4 of 19 First ... 2345614 ... Last
  1. #31
    Hey, I recently got a new router/modem, fantasy grounds didn't have any problems with the old ones. But ever since the upgrade it hasn't been able to connect. I've gone through these steps a couple of times and don't seem to be able to connect still, any help would be greatly appreciated.
    Last edited by BigEarl; March 3rd, 2019 at 23:20.

  2. #32
    damned's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    18,878
    Blog Entries
    1
    Hey BigEarl pick up the phone and call your ISP and explain to them that you need to do Inbound Port Forwarding for TCP 1802 to your Computer and that it isnt working.
    Tell them that this device 10.80.213.205 is probably the issue.
    Can they please help you resolve?

    They should be able to either fix it or tell you it cant be done.
    If the latter ask to escalate the ticket. Tell them its important.

    If that still doesnt work then you will need to look at the Port Forwarding alternatives.

    MoreCore - Generic Ruleset
    --- Projects ---
    Extensions | Tutorials | MoreCore | MoreCore Themes | Call of Cthulhu | Maelstrom | FG Con

  3. #33
    Thanks for the response, the ISP unfortunately couldn't do anything about it.

  4. #34
    damned's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    18,878
    Blog Entries
    1
    Try the Port Forwarding Alternatives thread.
    Hamachi and Zero Tier are both free but require your players to also use.
    PureVPN is the lowest impact on the players but requires additional GM expense.

    MoreCore - Generic Ruleset
    --- Projects ---
    Extensions | Tutorials | MoreCore | MoreCore Themes | Call of Cthulhu | Maelstrom | FG Con

  5. #35
    Hello, please help! I have been trying for over 4 hours to open a connection so that I can host a game, but I keep getting a failure result when doing a test run. The following info speaks to you "Still need help" items:

    1. LAN IP: 192.168.1.75
    2. WAN IP: 23.125.90.81 [both taken from 'address information' in fantasy grounds launch window]
    3. wired connection
    4. computer is set to private
    5. have windows firewall and Webroot AV up; however--even when completely disabling both firewalls I still am unable to get a connection.
    6. See attached image.
    Screenshot (1).png
    7. See attached images:
    Screenshot (2).png
    Screenshot (3).png
    Screenshot (4).png
    Screenshot (5).png

    Will add additional in next post

  6. #36

  7. #37
    LordEntrails's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    GMT -7
    Posts
    7,877
    Blog Entries
    9
    Quote Originally Posted by Devil Dog View Post
    btw, is there a way to attach pdf files?
    Not natively. You have to zip them up.

    Current Projects: Ultimate Undermountain (NYDUM)
    Community Contributions: Gemstones, 5E Quick Ref Decal, Adventure Module Creation, Dungeon Trinkets
    DMsGuild Content: Balance Disturbed (Adventure), Dungeon Room Descriptions
    FG Product Reviews: Virtual Scribe Reviews

  8. #38
    damned's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    18,878
    Blog Entries
    1
    On screenshot #5 you have a custom config for your PC which is in error. Set it back the same as the other PCs.
    In Screenshot $6 delete the two rules and create a new one. Dont choose any specific type of traffic - just tcp and 1802.
    Screenshot 7 looks good, 8 looks wrong - because of #5.

    Dont disable your Windows Firewall.
    Turn it on and delete the existing FG rules and create a new one. Port, Incoming, TCP, 1802, always from anywhere.

    MoreCore - Generic Ruleset
    --- Projects ---
    Extensions | Tutorials | MoreCore | MoreCore Themes | Call of Cthulhu | Maelstrom | FG Con

  9. #39
    Success! Thanks for all your help.

  10. #40
    this is were im at after following the steps.

    1 1 ms <1 ms <1 ms dsldevice.attlocal.net [192.168.1.254]
    2 23 ms 25 ms 23 ms 76-230-56-1.lightspeed.livnmi.sbcglobal.net [76.230.56.1]
    3 22 ms 23 ms 22 ms 71.151.244.93
    4 25 ms 29 ms 27 ms 75.26.64.218
    5 28 ms 30 ms 31 ms 12.83.32.181
    6 37 ms 31 ms 30 ms gar26.cgcil.ip.att.net [12.122.99.93]
    7 34 ms 32 ms 32 ms 12.247.108.6
    8 * * * Request timed out.
    9 31 ms 32 ms 31 ms 216.239.42.112
    10 31 ms 31 ms 31 ms 72.14.237.31
    11 31 ms 31 ms 31 ms google-public-dns-a.google.com [8.8.8.8]

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Log in

Log in