PF2E Playlist
Page 34 of 57 First ... 24323334353644 ... Last
  1. #331
    damned's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    21,307
    Blog Entries
    1
    Welcome Shaunnon

    Please post answers to all 7 questions.

    MoreCore - Generic Ruleset
    --- Projects ---
    Extensions | Tutorials | MoreCore | MoreCore Themes | Call of Cthulhu | Maelstrom | FG Con

  2. #332
    1. Your LAN IP Address 192.168.1.150?

    2. The first two sets (octects) of your WAN IP as displayed by Fantasy Grounds and as displayed by your Router: Router: 107.184.170.254,192.168.1.150, 107.184.170.254 and 192.168.1.150 on Fantasy Grounds

    3. Whether you are using Wired or Wireless (and not both): Wired

    4. Confirmation that you have set your Adapter in Network and Sharing Centre to Private: I haven't but I tired too

    5. Confirmation of what AV you are running and whether you have set any exceptions: I have to uninstall Malwareblytes

    6. Post the results of the tracert 8.8.8.8 command (if you have security concerns you can remove this bit once its been responded to)
    Tracing route to dns.google [8.8.8.8]
    over a maximum of 30 hops:

    1 <1 ms <1 ms <1 ms RAC2V1S [192.168.1.1]
    2 8 ms 9 ms 8 ms 142.254.182.145
    3 11 ms 12 ms 9 ms agg63.csmscagl01h.socal.rr.com [24.30.163.129]
    4 19 ms 21 ms 16 ms agg30.cyprcabw01r.socal.rr.com [72.129.22.96]
    5 25 ms 22 ms 166 ms agg27.lsancarc01r.socal.rr.com [72.129.21.0]
    6 19 ms 14 ms 14 ms bu-ether16.atlngamq46w-bcr00.tbone.rr.com [66.109.6.92]
    7 13 ms 13 ms 13 ms 74.125.48.188
    8 13 ms 13 ms 11 ms 74.125.253.15
    9 14 ms 14 ms 10 ms 108.170.234.213
    10 13 ms 12 ms 16 ms dns.google [8.8.8.8]

    7. Confirmation as to what you have setup in your Router if changes have been made: Yes but it as alot of trouble for me. I try to port forward it and fixing the router but spactrum keeps on changing my IP Port or something.

    I keep on change the ports or sharing, privating, and fixing it up to the point that I have give up having a server on Fantasy Grounds.

    For now I need your help to fix the issue the I'm having. My dad will explain more in the morning
    Last edited by Simminglugubrious; March 22nd, 2020 at 09:47.

  3. #333
    damned's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    21,307
    Blog Entries
    1

    MoreCore - Generic Ruleset
    --- Projects ---
    Extensions | Tutorials | MoreCore | MoreCore Themes | Call of Cthulhu | Maelstrom | FG Con

  4. #334
    I have a bit of an odd network setup and I can't get the port forwarding to work. I have an Arris gateway going into an Ooma going into a Linksys Router. I forwarded the port on the Linksys but I can't get it to work on the Arris. I have played around with it and it seems to accept IPs of the form 192.168.0.* but my router does not have an IP in that form. Below are the details:

    My IP: 192.168.1.102

    Linksys Router IP as shown when loging into it: 172.27.35.32
    The IP when seen from outside: 192.168.1.1

    I am using wireless

    I set my network adapter to private before trying to port forward

    I have no 3rd party antivirus program. I let 1802 into the default windows firewall.

    tracert 8.8.8.8

    1 4 ms <1 ms <1 ms Evil-Dead [192.168.1.1]
    2 1 ms 1 ms 1 ms 172.27.35.1
    3 13 ms 7 ms 8 ms 192.168.0.1
    4 * * * Request timed out.
    5 22 ms 26 ms 22 ms 173-219-238-33.suddenlink.net [173.219.238.33]
    6 39 ms 33 ms 39 ms 173-219-252-220.suddenlink.net [173.219.252.220]
    7 28 ms 38 ms 37 ms 173-219-218-150.suddenlink.net [173.219.218.150]
    8 36 ms 29 ms 35 ms 66-76-229-162.suddenlink.net [66.76.229.162]
    9 38 ms 33 ms 53 ms 108.170.240.97
    10 29 ms 29 ms 41 ms 216.239.54.125
    11 31 ms 36 ms 30 ms dns.google [8.8.8.8]

    I let 1802 through the Linksys router to my PC but I can't enter the Linksys's IP into the Arris' website for whatever reason. I have tried both of the IPs for the router but it just says "Invalid IP Address" When I do. I don't know if this is because I am doing it wrong or what. Does anyone have any insight?

    As an extra piece of information, the 4th item in the tracert times out every time. I don't know if that is relevant information or not.
    Last edited by Powerracer251; March 23rd, 2020 at 04:08.

  5. #335
    damned's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    21,307
    Blog Entries
    1
    welcome Powerracer251

    whats an Ooma?

    Port forward the outside device to the outside interface of the next device
    Port forward the middle device to the outside interface of the inside device
    Port forward the inside device to the PC

    an example

    Arris: outside 173.219.28.245, inside 192.168.0.1
    Ooma: outside 192.168.0.2, inside 172.27.35.1
    Arris: outside 172.27.35.4, inside 192.168.1.1
    PC: 192.168.1.102

    You forward TCP 1802 on the Arris to the Ooma (192.168.0.2 TCP 1802)
    You forward TCP 1802 on the Ooma to the Linksys (172.27.35.4 TCP 1802)
    You forward TCP 1802 on the Linksys to the PC (192.168.1.102 TCP 1802)

    The external IPs are not correct in my info above

    Also - why so complicated?
    You are just making things hard...!

    Also - please answers to every question. Not just the ones you want to.

    MoreCore - Generic Ruleset
    --- Projects ---
    Extensions | Tutorials | MoreCore | MoreCore Themes | Call of Cthulhu | Maelstrom | FG Con

  6. #336
    Hello, in need of help.

    IPv4 192.168.0.11
    External 201.37.160.127
    Wired Connection
    All set to Private
    Only Windows Defender, linked to firewall where rule was put in place

    1 * <1 ms <1 ms 192.168.0.1
    2 16 ms 22 ms 14 ms 100.64.64.1
    3 14 ms 15 ms 30 ms c915c01e.virtua.com.br [201.21.192.30]
    4 17 ms 15 ms 15 ms c915c00a.virtua.com.br [201.21.192.10]
    5 16 ms 38 ms 21 ms c915c01e.virtua.com.br [201.21.192.30]
    6 14 ms 15 ms 14 ms 200.191.199.1
    7 36 ms 37 ms 39 ms 200.230.29.123
    8 42 ms 31 ms 30 ms ebt-B1521-tcore01.ctamr.embratel.net.br [200.230.252.230]
    9 39 ms 38 ms 31 ms ebt-B1421-tcore01.spo.embratel.net.br [200.230.231.62]
    10 38 ms 38 ms 38 ms ebt-B12-tcore01.spoph.embratel.net.br [200.230.158.29]
    11 31 ms 41 ms 33 ms ebt-H0-5-0-0-agg01.spolp.embratel.net.br [200.230.130.20]
    12 34 ms 30 ms 33 ms 209.85.173.92
    13 32 ms 33 ms 35 ms 216.239.56.75
    14 32 ms 31 ms 32 ms 172.253.66.25
    15 33 ms 29 ms 33 ms dns.google [8.8.8.8]

  7. #337
    damned's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    21,307
    Blog Entries
    1
    Hi Berger

    See hop #2 100.64.64.1
    That is where your ISP has implemented something called CGNAT or Carrier Grade NAT and they have aggregated your IPv4 addressing with several others.
    In some cases your router might tell you that you have access toa certain number of ports you can use but in most cases you have no port forwarding capability under this setup.
    Contact your ISP and check if they can change your setup otherwise look at the Port Forwarding Alternatives thread.

    MoreCore - Generic Ruleset
    --- Projects ---
    Extensions | Tutorials | MoreCore | MoreCore Themes | Call of Cthulhu | Maelstrom | FG Con

  8. #338
    LAN: 192.168.1.4
    WAN:68.1
    Tracert: 1 192.168.1.1
    2 192.168.0.1
    3 10.2.56.1
    4 100.122.110.160
    5 100.122.109.80
    6 btnrdsrj02-so010.0rd.br.cox.net
    Wired
    Homenetwork (private)
    Zonelabs Zonealarm (exception set) - have turned this off several tiems
    Windows Firewall (exceptions set) - have turned this off several items
    AVG antivirus (exceptions set) - have turned this off several times
    Portforwarding: TCP/UDP set to port TCP 1802 in advanced settings - have setup strictly TCP instead of both
    Windows 7 Ultimate
    Router Nighthawk X6S AC 3000 Tri

    I have tried the STEAM version first and purchased the PHB and the mad mage dungeon through STEAM. The book modules loaded and can enter the program. Cannot connect to anyone.

    Spoke with Doug via e-mail. He sent me the FGU version. Ran the FGU version, cannot get the updater to function at 100% keep getting the following error in log file:

    i: C:\Users\newuser\AppData\Roaming\SmiteWorks\Fantas y Grounds\vault\5E-examples.dat
    Checking package 3.5E-examples for updates
    24 Response received: {"name":"3.5E-examples","productID":1557,"location":1,"buildNums ":[2],"files":{"files":[]},"version":0}
    Checking package version.
    New version found, updating.
    3.5E-examples Updating
    Error: Failed to receive data
    Retrying in 10 seconds
    Error: Failed to receive data
    Retrying in 10 seconds
    Error: Failed to receive data
    Retrying in 10 seconds
    Error: Failed to receive data
    Retrying in 10 seconds
    Error: Failed to receive data
    Retrying in 10 seconds
    Error: Failed to receive data
    Retrying in 10 seconds
    Error: Failed to receive data
    Retrying in 10 seconds
    Error: Failed to receive data
    Retrying in 10 seconds

    In addition this version does not recognize my purchases made even though Doug tried to gift me the 2 purchases I made and that came up with an error message when I tried to download from the store. But the good news is I was able to connect to the lobby and actually spoke to a person via chat in their game lobby. So if I can get the updater to work at 100% and get my purchases downloaded were good to go.

  9. #339
    damned's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    21,307
    Blog Entries
    1
    Hey shezingzh

    You have several things going on here.
    Firstly your tracert looks like Port Forwarding will not work - BUT
    Can you confirm the public IP address on your ROUTER? If its the same as what FG reports?

    As to the timeout - something is blocking the traffic to/from the SmiteWorks server.
    If you have access to a VPN try connecting to that first to run the updates.

    MoreCore - Generic Ruleset
    --- Projects ---
    Extensions | Tutorials | MoreCore | MoreCore Themes | Call of Cthulhu | Maelstrom | FG Con

  10. #340
    Hi,

    Bought FG so me and my friends could cope with the COVID isolation, however I keep getting failure on connection test. I have done the connection guide.

    1. LAN IP: 192.168.0.3
    2. WAN IP by Router: 100.65.XXX.XXX (FG externao IP: 189.6.XXX.XXX)
    3. Wireless
    4. Adapter in Network and Sharing Centre set to Private
    5. Running Norton Security and exception was added (also teste with Norton Secutirty turned off)
    6. Post the results of the tracert 8.8.8.8 command (if you have security concerns you can remove this bit once its been responded to)


    Rastreando a rota para dns.google [8.8.8.8]
    com no máximo 30 saltos:

    1 4 ms 3 ms 3 ms 192.168.0.1
    2 16 ms 16 ms 12 ms 10.38.0.1
    3 28 ms 14 ms 14 ms bd060095.virtua.com.br [189.6.0.149]
    4 33 ms 21 ms 15 ms 189.52.233.13
    5 * 26 ms 17 ms 200.244.67.155
    6 42 ms 39 ms * ebt-B6101-tcore01.rjo.embratel.net.br [200.244.216.15]
    7 41 ms 38 ms 36 ms ebt-H0-2-1-0-agg01.rjo.embratel.net.br [200.244.18.0]
    8 41 ms 37 ms 36 ms peer-B54-agg03.rjo.embratel.net.br [201.39.52.58]
    9 38 ms 39 ms 39 ms 108.170.251.81
    10 40 ms 39 ms 38 ms 108.170.229.87
    11 36 ms 39 ms 33 ms dns.google [8.8.8.8]

    Rastreamento concluído.

    7. Arris TG1692A Router setup by adding 1802 TCP port forwarding to laptop's static IP

    Hope you can help me!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Joshua Stream Pre

Log in

Log in