DMsGuild
Page 32 of 33 First ... 2230313233 Last
  1. #311
    Sorry but where can i get the rules set?

  2. #312
    Quote Originally Posted by Colin73 View Post
    Sorry but where can i get the rules set?
    Goto the first page of this thread

    https://www.fantasygrounds.com/forum...l=1#post298061
    "Time is an illusion...lunch time doubly so."

  3. #313
    First page in the thread.
    The past is a rudder to guide us, not an anchor to hold us back.

  4. #314
    Sorry to be a nuisance. I have it installed but all the tabs are empty and i cant seem to create characters. Am i missing some thing? Thanks in advance

  5. #315

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Fullerton, CA.
    Posts
    518
    Tabs are empty? You mean the libraries from the buttons along the right side? These will be empty until you add content. NPC's encounters, Story, etc.

    Click the characters library button on the right, then right click in the middle of the field or press the plus button at the button to create a character.

  6. #316

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Vendsyssel (Denmark)
    Posts
    724
    Been considering trying out Warhammer again and have been messing around a little bit. I noticed that skills / equipment (probably other stuff) added to NPC's cannot be removed again. So if you make a mistake, you're stuck with it.

  7. #317

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Fullerton, CA.
    Posts
    518
    @viresanimi,

    That's odd. I don't see that behavior in the NPC fields unless the sheet is locked. Can you post a screen shot?

  8. #318

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Vendsyssel (Denmark)
    Posts
    724
    My bad. It works fine. I forgot that you can add stuff while it is locked, but not remove from it. That's what I get for meddling in the middle of the night, when I can't sleep. In short: I am dumb.

    Thanks!

  9. #319

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Vendsyssel (Denmark)
    Posts
    724
    I might have a legit little bug, however it is late here, sooooo... *grins*

    If I make a talent. Drag and drop it on to the charactersheet, the description will look like: <p>Descriptive text.</p>
    This only works if you use the lower text field in the talents window. If you use the upper one, which seems the logical one to use, there is no text. But when a talent dragged to the charactersheet, the upper most text line (under the Description header on the charactersheet) is empty. Seems to me like this is where the description in the talent should be going, but isn't.

    Anyhoo. Those <p></p> things definately don't look like they belong.

  10. #320

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Fullerton, CA.
    Posts
    518
    @viresanimi, that is a bug. It is a formatting bug I just haven't been able to squash. For now, all you can do it backspace out the <p> and </p>. I may have to have a go at this one again.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
SWADE Playlist

Log in

Log in